Sanga Yoga | Om Sanga Yoga - yoga studio for kvinner i Oslo
Les om våre yogatimer for kvinner i Oslo! Gravidyoga ✅ Barselyoga ✅ Yoga for fertilitet ✅ Yoga Nidra ✅
2997
page-template-default,page,page-id-2997,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

VELKOMMEN TIL YOGA FOR KVINNER I OSLO

Ordet ‘Sanga’ er Sanskrit og betyr ‘community’, og dette er oss. Sanga Yoga samler kvinner i alle livsfaser: i graviditet og barseltid, de som er på en fertilitetsreise, og de som er mamma. Vi har gruppetimer og privattimer (gravidyoga, barselyoga, fertilitetsyoga og mer), i små grupper i Oslo og på nett.

 

Less mer om oss her.

YOGATIMER

GRAVIDYOGA

GRAVIDYOGA

Våre gravidyogatimer handler om å bevege kroppen din på en trygg og myk måte, få kontakt med babyen din og finne stille øyeblikk på den spennende veien mot fødselen. Vi jobber med yogastillinger, pusteteknikker og meditasjon, og hver time har et tema.

 

Hvis du ikke har praktisert yoga før, anbefaler vi å vente med å praktisere gravidyoga til andre trimester (fra uke 13). Du kan fortsette med gravidyoga så lenge du vil, helt til fødselen.

 

Du kan lese en intervju med Theresa, en av våre grunnleggerne, om gravidyoga timer.

BARSELYOGA

BARSELYOGA

Disse barselyogatimene fokuserer på å navigere livet etter fødselen, få kontakt med kroppen din og babyen, og passer til mødre og babyene deres (fra 6 uker). Vi bruker yoga-verktøyene for å komme hjem i din nye mamma-kropp, myke kroppsdelene som jobber hardt både på dagen og natten, og finner nye måter å hvile på.

 

Disse yogatimene er alltid fokusert rundt et spesifikt tema og inkluderer yogastillinger, pusteøvelser og korte meditasjoner. Alt er lov: å komme sent, bytte bleier, mate babyen din – alt.Klassene er milde, passer for alle mamma-kropper, og du trenger ikke noe yogaerfaring. Timene er herlige for deg og gir en fantastisk kontakt mellom deg og babyen din.

YOGA FOR FERTILITET

YOGA FOR FERTILITET

Disse yogatimene er for kvinner som er på en fertilitetsreise og de som ønsker en bevisst tilnærming til å bli gravid.

 

I disse klassene fokuserer vi på å forbedre blodstrømmen i bekken, å myke musklene rundt livmoren og å koble til pusten for å frigjøre spenninger og stress. Vi fokuserer også på de fire forskjellige fasene (eller årstidene) i syklusen vår.

YOGA NIDRA

YOGA NIDRA

Yoga Nidra blir ofte kalt ‘yogic sleep’: en deilig meditasjon som lar deg flyte i det rommet mellom å være våken og sovne. Det er den perfekte øvelsen for å hjelpe deg å slappe av etter en lang dag, komme i kontakt med deg selv og forberede deg på en god natts søvn.

 

Det er en dypt helbredende praksis, åpen for alle.

 

Les vår artikkel 7 grunner hvorfor øve Yoga Nidra

THE MOTHERS FLOW

THE MOTHERS FLOW

Velkommen til et milde, flytende yogatimer for alle mødre. Etter en lang dag på jobb, å være mamma og ta vare på andre, er det på tide å komme tilbake til deg selv. En time som er 100% for deg. ♡

 

Vi forbinder bevegelse med pust, og vi respekterer kvinnesyklusen. Vi lytter også til tretthet, og gir plass til en lang avslapningsøvelse på slutten av timen.

 

Hvorfor trenger vi yogatimer som disse? Les om det her.